Για όλα τα γούστα!!!!

Η εξωτερική εμφάνιση ενός άνδρα είναι αυτή που συνήθως αποσπά αμέσως την προσοχή μας. Άλλη τον θέλει αρρενωπό με τα κλασικά χαρακτηριστικά που έχουν διαβάσει ως πιτσιρίκες στα Άρλεκιν κι άλλες πιο “παιδί”με τα μαγουλάκια του. Τα γούστα ποικίλουν αφού η ομορφιά ήταν και θα είναι υποκειμενική υπόθεση. Και κάποια στιγμή ωθούμενη από το “γυαλιστερό περιτύλιγμα” τον γνωρίζεις  από κοντά και το πρώτο ραντεβού είναι πλέον γεγονός.

Αφού το βλέπεις πως πήγε καλά….κλείνεις και δεύτερο και τρίτο. Οι προσωπικοί σου “σπιούνοι” από τον στενό φιλικό κύκλο μόνο καλά έχουν να σου αναφέρουν για το ποιόν του οπότε λες να το προχωρήσεις κι ένα βήμα παραπέρα.

Το κρίσιμο σημείο…

Και φτάνουμε λοιπόν στο κρίσιμο σημείο που θέλει τα αυτιά μας ορθάνοιχτα και την λογική μας αποστασιοποιημένη από την παράνοια του έρωτα. Υπάρχουν κάποιες ατάκες που αν βγουν έτσι ή σε παραλλαγή από το στόμα του θα πρέπει να χτυπήσουν αμέσως το καμπανάκι κινδύνου. Ας μην αγνοηθεί λοιπόν αυτός ο ήχος γιατί μπορεί να μας σώσει στην κυριολεξία!!!! Aν λοιπόν η ακοή σας “πιάσει” κάτι από τα ακόλουθα ίσως είναι καιρός να απομακρυνθείτε με γοργά βήματα από το αντικείμενο του πόθου σας.

“Να ρωτήσω πρώτα την μαμά μου και θα σου πω!”

Τα μηνίγγια σας θα πρέπει λογικά να βαρούν σαν ταμπούρλο αν τύχει και σας πετάξει τέτοιον λεκτικό ογκόλιθο! Μα είναι δυνατό άνδρας δυό μέτρα με μπράτσα στιβαρά σαν του μυθικού Ηρακλή να μιλάει έτσι;Τι πάει να πει δεν χορταίνεις να τον κοιτάζεις λόγω του κάλλους του; Όχι αγαπητές μου,αν ένας μαντράχαλος ξεκινάει με κάτι τέτοια από τις πρώτες συναντήσεις σας φανταστείτε τι έχει να κάνει στην συνέχεια! Πάρτε το πρώτο λεωφορείο και κουνήστε του μαντήλι καλαματιανό, πρόκειται για κλασική περίπτωση “μαμάκια”!

“Πολύ προκλητικό δεν είναι αυτό που φοράς;”

Απέναντί σας έχετε τον ορισμό του συντηρητισμού και της στενομυαλιάς. Αν το κάνει μια φορά θα το κάνει και δεύτερη και τρίτη και πάει λέγοντας! Αν δεν σας αποδέχεται όπως είστε τι τον θέλετε στο πλάι σας; Αν είναι κάθε φορά που σας βλέπει με την τελευταία λέξη της μόδας να φουντώνει η ζήλια μέσα του στείλτε τον καλύτερα σπιτάκι του.

“Δεν είναι αυτό που νομίζεις…”

Αll time classic ατάκα! Η αλήθεια είναι ότι την έχουμε συνδέσει με ταινίες όπου ο πρωταγωνιστής σε γκρο πλαν καμώνεται τον αθώο την ώρα που η σύζυγος τον πιάνει στα πράσα με μια πεταχτούλα. Κι όμως δεν είναι λίγες οι φορές που την ακούμε πλέον και μέσα στο ίδιο μας το σπίτι. Μην πέφτετε σε τέτοιες παγίδες!!! ναι είναι αυτό ακριβώς που νομίζετε κι ας προσπαθούν να σας πείσουν για το αντίθετο. Κανείς δεν λάτρεψε ποτέ την απιστία γιατί να το κάνετε εσείς;

“Κούκλος ο μπάρμαν, δεν βρίσκεις;”

Θεέ και Κύριε μην μου πείτε πως ο νους σας δεν πάει στο προφανές! Ο τύπος σίγουρα δεν σφύζει από τεστοστερόνη. Αν ξεκίνησε έτσι δεν θέλεις να ξέρεις τι θα επακολουθήσει. Εκτός βέβαια αν δεν έχεις πρόβλημα να μοιράζεσαι την αποτριχωτική και το σουτιέν σου μαζί του, αν δηλαδή είσαι πέρα για πέρα “open mind”!

“Μισά -μισά έστι;”

Η απόλυτη ατάκα τσιγκουνιάς, που παραπέμπει σε απόγονο του Σκρουτζ! Μια τέτοια ατάκα προμηνύει τσουνάμι καβουριών στην τσέπη κοριτσάρες μου! Τους κόκκους ζάχαρης που βάζετε στον καφέ θα σας μετράει καλέ ! Με την μεζούρα θα σας μετράει το πάχος της κάθε φέτας σαλαμιού που θα θέλετε να τοποθετήσετε στην σπιτική σας πίτσα, γιατί για εστιατορίου ούτε συζήτηση! Άντε στο τσακίρ κέφι να σας πάει στην αυλή της μάνας του για κανένα γκριλ πάρτι!

“Να σου γνωρίσω την πρώην μου;”

Είστε σίγουρες πως κάτι τέτοιο σας ενδιαφέρει ή ακόμη χειρότερα πως κάτι τέτοιο θα μπορέσετε να το αντέξετε; Θα μπορέστε να σταθείτε ας πούμε αδιάφορα απέναντι σε μια που το ύψος των ποδιών της είναι όσο το δικό σας μπόι; Και στο φινάλε για ποιο λόγο να το κάνετε; Δεν το συζητώ, ο τύπος έχει χονδρό κόλλημα ακόμη μαζί της κι εσείς οφείλετε να του δώσετε τα παπούτσια στο χέρι!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here