Υπάρχουν άπειρα πράγματα που περνάνε από έναν «καλλιτεχνικό ορίζοντα» ενός ονυχοπλαστικού ή ενός κομμωτή. Το γεγονός όμως, ότι αυτές οι ιδέες που θα δούμε παρακάτω, όχι μόνο υλοποιήθηκαν, άλλα έγιναν και μόδα, μπορεί να βάλει ένα χαμόγελο σε κάθε χείλη!
Πάμε λοιπόν να δούμε αστείες μόδες σε νύχια και μαλλιά!!!

ΝΥΧΙΑ

• Τα τριχωτά νύχια!
Κι όμως κάποιος είχε την φαεινή ιδέα να προσθέσει τρίχες στα νύχια. Όσο παράξενο και να σας φαίνεται αρκετές γυναίκες με πολλούς ακολούθους στα social media είπαν να δοκιμάσουν. Όσοι το είδαν φυσικά… δεν το άφησαν αν περάσει ασχολίαστο και όχι με τον καλύτερο τρόπο!!
νύχια
• Τα νύχια 
μπάλες!

Είναι, εάν όχι όσο περίεργο ακούγεται, σίγουρα ακόμη περισσότερο!!
Πολλές κοπελίτσες το δοκίμασαν με πολλαπλές στρώσεις μανό και ώρες αναμονής στο στέγνωμα. Πολλά κορίτσια πηγαίναν για μανικιούρ και ζητούσαν κάτι τόσο αλλόκοτο…το πιο αλλόκοτο βέβαια και ότι έδιναν και πολλά χρήματα για αυτόν τον σκοπό! Δεν ξέρω λοιπόν να σας πω, ποιος είναι ο άνθρωπος που πρέπει να «κατηγορηθεί» γι’ αυτό το τερατούργημα κυρίες μου! Αυτός που το ζητάει ή αυτός που το κάνει…;;;;


νύχια
• Τα «απόκρυφα» νύχια!!


Δεν υπάρχει πιο ευγενικός τρόπος να θέσουμε έναν τίτλο σε αυτή την μόδα μιας και κάποιος όντως κατάφερε να κάνει μόδα τα νύχια που είχαν σχήματα και σχέδια από τα γυναικεία γενετικά όργανα. Όσο παρανοϊκό κι αν ακούγετε και αυτή η μόδα εξαπλώθηκε σαν ιός, θα έλεγε κάνεις !
νύχια

ΜΑΛΛΙΆ

• Μαλλιά φρούτα!

Αυτό το στιλ της κόμμωσης, δεν γνωρίζουμε εάν τα έκαναν για πλάκα ή όχι, άλλα, κατάφεραν να το κάνουν ένα κάλο meme στο ίντερνετ. Αυτό ήταν σίγουρα ένα look  που έκανε πολύ κόσμο να γελάσει με την ψυχή του!
νύχια
Ο λόγος που δεν αναφέραμε και πολλά άλλα μαλλιά είναι διότι οι μόδες στα μαλλιά δεν είναι τόσο παράξενες όσο οι μόδες στα νύχια που έχουν φτάσει, θα μπορούσε να πει κανείς, σε ένα λιγότερο καλλιτεχνικό και περισσότερο αστειευόμενο επίπεδο!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here