τρένο , train ,προορισμός, διαδρομή , ταξίδι
Ένα τρένο και ένα αεροπλάνο έχουν τον ίδιο προορισμό…, αλλά μια διαφορετική ιστορία! Την ιστορία αυτή δεν είναι η στιγμή να την αποκαλύψω , θα σου εκμυστηρευτώ όμως φίλε αναγνώστη το όνομα αυτού του τρένου…… « INTERRAIL»!!!
Θέλεις να ταξιδέψεις σε καινούρια μέρη μακρινά και άγνωστα . Οι επιλογές σου είναι αρκετές σχετικά με τον τρόπο που θα μετακινηθείς για να φτάσεις στον προορισμό που θα διαλέξεις.  Αέρας , νερό… γη!
-Έχεις σκεφτεί ποτέ ποιο μέσο μαζικής μεταφοράς θα διάλεγες και γιατί; Όχι δεν είναι αυτονόητη η απάντησή σου. Άλλος φοβάται το νερό και άλλος φοβάται τα αεροπλάνα.
-Και τα τρένα ; Μπορείς να ταξιδέψεις για ώρες με το τρένο;
-Θα σου πω μια ιστορία….. « Ένα τρένο και ένα αεροπλάνο έχουν τον ίδιο προορισμό…, αλλά μια διαφορετική ιστορία!».

 

τρένο , train

Το InterRail είναι μια κάρτα-πάσο που σου επιτρέπει να κάνεις απεριόριστα ταξίδια στην Ευρώπη με το τρένο. Υπάρχουν δυο διαφορετικές κάρτες που αντιστοιχούν σε διαφορετικούς προορισμούς και τιμές. Όλες οι πληροφορίες είναι διαθέσιμες στο διαδίκτυο σχετικά με τη μετακίνηση με κάρτα InterRail .
Πρόκειται για έναν πολύ διαφορετικό τρόπο μετακίνησης . Τα ταξίδια με τρένο μπορεί να ακούγονται δύσκολα , κουραστικά και μακράς διάρκειας. Σίγουρα όμως, έχουν κάτι διαφορετικό να δείξουν . Έχεις τη δυνατότητα να ταξιδεύεις από πόλη σε πόλη και από χώρα σε χώρα . Επιλέγεις εσύ ο ίδιος σε ποια στάση θα «αφήσεις» το βαγόνι σου και  πότε πάλι θα επιστρέψεις σε αυτό για να συνεχίσεις την εξερεύνηση σου!! Επίσης , μπορεί κανείς να απολαύσει τα τοπία και να αποκτήσει μια πιο συγκεκριμένη εικόνα και γνώση όχι μόνο για το μέρος που επισκέπτεται, αλλά και για τη διαδρομή.
Τέλος, οι κίνδυνοι που ενέχουν με το τρένο δεν διαφέρουν και πολύ από τους υπόλοιπους τρόπους μετακίνησης. Αν λοιπόν είσαι έτοιμος για καινούριες εμπειρίες, διαθέτεις χρόνο , υπομονή και πολύ ενθουσιασμό …τρέλα και όρεξη για περιπέτεια , προμηθεύσου μια κάρτα  InterRail και φτιάξε τη δική σου διαφορετική ιστορία….!!

 

Προηγούμενο άρθροExcelsior*
Επόμενο άρθροΝα αναλαμβάνεις την ευθύνη…
Οι περισσότεροι με γνωρίζουν ως Βάσια , οι φίλοι όμως με φωνάζουν Vasius. Ανάμεσα στον ύπνο και οτιδήποτε άλλο , επιλέγω τον ύπνο ακόμα και στα 25 μου ! Σχήμα οξύμωρο ότι λατρεύω τα ξενύχτια! Φιλόλογος χωρίς σχήματα λόγου δε γίνεται. Λάτρης του χορού και του καφέ επίσης. Ταξιδεύω πάντα με το κίτρινο backpack μου. Αν ήμουν όμως χρώμα θα ήμουν το μπλε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here