Αρχική Sofia's Thoughts Go with the flow..

Go with the flow..

ΣΥΝΤΑΚΤΡΙΑ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Κοιτάζω αρκετή ώρα την οθόνη του υπολογιστή μου προσπαθώντας να γράψω κάτι ενδιαφέρον, με πιασάρικες ατάκες και φυσικά να συνάδει με τον τίτλο του blog μας Women’s Thoughts..” .

Τίποτα..

Καμία σκέψη, Τίποτα έξυπνο. Τίποτα ενδιαφέρον.. Απλά κοιτάζω την οθόνη…’Ετσι αποφάσισα να αφεθώ και να ακολουθήσω τη ροή, όπως κάνω κάθε φορά που μπλοκάρω και να δω που θα με οδηγήσει και τι μάθημα θα πάρω.. Αυτό με έκανε να σκεφτώ μια κουβέντα που είχα τις προάλλες με έναν πολύ δικό μου άνθρωπο σχετικά με τα νέα ξεκινήματα και πως αυτά επιτυγχάνονται.

Πως μπορείς να μηδενίσεις το κοντέρ σου και να γεννήσεις καινούριες ιδέες, καινούρια συναισθήματα και να έλξεις γύρω σου ενέργειες που θα σε οδηγήσουν σε ένα νέο μονοπάτι. Σε μια καινούρια κατάσταση που θα σε εξελίξει και θα σε οδηγήσει ενδεχομένως σε ένα νέο για εσένα επίπεδο… Μα η συνειδητοποίηση φυσικά…ήρθε κατευθείαν στο μυαλό μου ως φυσική απάντηση!

Η βουτιά στον εσωτερικό σου εαυτό, ώστε να καταλάβεις ποιος είσαι! Που βρίσκεσαι! Που οδηγήσε και πως μπορείς να κάνεις το μονοπάτι της ζωής σου πιο φωτεινό! Πιο δυνατό, δημιουργικό και ελεύθερο… Η συνειδητοποίση του τι εργαλεία έχεις μέσα σου που θα σε οδηγήσουν στην αλλαγή! Στην μεταμόρφωση ενός καλύτερου εαυτού, που θα φέρει την εξέλιξη.

Δρόμος δύσκολος και απαιτητικός! Δρόμος γεμάτος παραδοχή, αποδοχή, συγχώρεση και αγάπη. Αγάπη που πρέπει να δώσεις στον εαυτό σου, για να παραδεχτείς τα λάθη σου και να τα δεις κατάματα! Να σε συγχωρέσεις για όλα όσα ήθελες να πεις, να κάνεις και δεν έκανες! Για όλα όσα κατηγορείς τον εαυτό σου, ενώ έχεις κάνει ότι  καλύτερο μπορείς! Για όλα όσα μπορείς και δεν κάνεις! Για την απίστευτη   δύναμη που κρύβεις μέσα σου και ήρθε ίσως η ώρα να βγάλεις και να δημιουργήσεις! Να βάλεις νέους στόχους και να τους επιτύχεις! Να σου πεις Μπράβο και να προχωρήσεις μπροστά, εμπιστεύοντας το Τώρα και τη ροή .. Αυτά που έρχονται στο δρόμο σου και πρέπει να ανακαλύψεις μέσα από τις συνεχόμενες αλλαγές..

Αλλωστε, η μεγαλύτερη σταθερά στη ζωή μας, ειναι η αλλαγή…

Τα πάντα ρει, μηδέποτε κατά τ’ αυτό μένειν “ – Ηράκλειτος

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Σοφία Σάντα

ΑΡΧΙΣΥΝΤΑΚΤΡΙΑ / ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ

Γεια σας!!! Με λένε Σοφία, έχω σπουδάσει πληροφορική στα Ιωάννινα. Αγαπώ πολύ να διαβάζω αλλά και να γράφω ποίηση! Μετά από μια δύσκολη μέρα το μόνο που μπορεί να με χαλαρώσει είναι ένα ζεστό μπάνιο και η αγκαλιά του άντρα μου. Στον ελεύθερό μου χρόνο μου αρέσει να παίζω με τα σκυλάκια μου, Λιόλιο και Μπουφόν και ν' απολαμβάνω την παρέα καλών φίλων.

Πρόσφατα Άρθρα

Go with the flow..

Κοιτάζω αρκετή ώρα την οθόνη του υπολογιστή μου προσπαθώντας να γράψω κάτι ενδιαφέρον, με πιασάρικες ατάκες και φυσικά να συνάδει με τον τίτλο...

Απογοήτευση, 4 τρόποι για να νιώσεις καλύτερα!!!!

Απογοήτευση... και ποιος δεν έχει νιώσει αυτό το συναίσθημα...Ποιος από μας θα ξεκινούσε μια προσπάθεια ξέροντας...

5 πράγματα που λατρεύουμε (σ)τα Χριστούγεννα!!!

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν!!! Η χαρά μου όπως κάθε χρόνο είναι πολύ μεγάλη!!! Φέτος λοιπόν αποφάσισα να στολίσω το  δέντρο και το σπίτι μου νωρίτερα...

Πρόσφατα Σχόλια