Τα κραγιόν και τα lipgloss τα τελευταία χρονιά έχουν γίνει αναπόσπαστο κομμάτι ενός ολοκληρωμένου μακιγιάζ. Είτε θέλεις κάτι τελείως φυσικό στην όψη, είτε θέλεις ένα εντυπωσιακό και έντονο look, το gloss δεν παραλείπετε σε οποιαδήποτε περίπτωση.
Ξέρουμε φυσικά ότι κάποιες εποχές είχαν και κάποιες μόδες όσων αναφορά κάποια χρώματα σε κραγιόν. Παραδείγματος χάρη όλοι ξέρουμε την λατρεία του κόκκινου την δεκαετία του ’50 ή την εμμονή των lipgloss το 2000.
Ας δούμε λοιπόν ποια είναι τα πιο πολυφορεμένα χρώματα για φέτος και με ποια εμφάνιση μας μπορούμε να τα συνδυάσουμε!!
Το χειμώνα που μας πέρασε πολλές καφέ και σκούρες αποχρώσεις του μπορντό και του μοβ ακόμη και το μαύρο ήταν τα αγαπημένα χρώματα της εποχής! Τώρα που ήρθε η άνοιξη και κοντεύει το καλοκαίρι  (κοντεύουμε κορίτσια κοντεύουμε!), ο χρωματικός πίνακας έχει κατέβει πολλούς τόνους αφού τα πιο σκούρα χρώματα δεν είναι οι καλύτερες χρωματικές επιλογές ενώ προτιμάται κάτι πιο ανοιχτό, φωτεινό και ανάλαφρο!
Πάμε λοιπόν να δούμε κάποια και πως να τα συνδυάσουμε με κάθε περίπτωση!
♥ NUDES ♥
Φυσικά και τα nudes κρατάνε πάντοτε πρωταρχική θέση χειμώνα καλοκαίρι θα λέγαμε, αφού μπορούν να συνδυαστούν με οποιοδήποτε μακιγιάζ και ταιριάζουν σε οποιαδήποτε επιδερμίδα! Φέτος λοιπόν τα χρώματα αυτά θα φορεθούν σε ανοιχτές και σκούρες αποχρώσεις σε ματ και σε gloss, αλλά όχι σε σημείο να φτάνουν το σκούρο καφέ!

ΠΑΣΤΈΛ ♥
 Τα παστέλ χρώματα όπως και στα μαλλιά (Χρωματιστά μαλλιά! Η πιο εντυπωσιακή μόδα του 2018 !) και στα νύχια έχουν γίνει από τις μεγαλύτερες μόδες του 2018 και φυσικά και θα γινόντουσαν και στα κραγιόν! Οι κύριες αποχρώσεις είναι το γαλάζιο ,το ροζ το ροδακινί και γενικά ότι είναι έντονο και χρωματιστό!
Συνήθως τα χρώματα αυτά έχουν ματ εμφάνιση και φοριούνται χωρίς gloss.
Όσων αναφορά το συνδυασμό του υπόλοιπου μακιγιάζ με τα χρώματα αυτά, είτε μπορείτε να τα συνδυάσετε με ένα πιο φυσικό μέικαπ στα μάτια, είτε αν θέλετε και μπορείτε να τολμήσετε, όσο περισσότερο χρώμα τόσο το καλύτερο!!
♥  LIPGLOSS ♥
Τα λιπγκλός πλέον δεν έχουν μόνο φοβερή γεύση και διάφανο χρώμα!! Τώρα πια αν θέλετε τα χείλη σας να φαίνονται extra glossy, το καλοκαίρι θα είναι η καλύτερη σας, αφού σε κόντρα με τα ματ που είναι και αυτά φέτος της μόδας, είναι και η έντονη γυαλάδα στα χείλη!
  Ο καλύτερος συνδυασμός σε μέικαπ με το γκλος είναι ένα έντονο μάτι (χρωμα, άιλάινερ) ή μόνο βαμμένες βλεφαρίδες για ένα πιο beach look!!
  Όποια και αν είναι η προτίμηση σας σε χρώματα για φέτος το καλοκαίρι μπορείτε να την υλοποιήσετε αρκεί να μείνετε μακριά από τα σκούρα και κλειστά χρώματα και ιδιαιτέρως σε συνδυασμό με σκούρο μακιγιάζ, αφού δίνει ένα πιο χειμωνιάτικο vibe!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here