Χρόνια πολλά ερωτευμένοι!!!!

Η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου είναι εδώ. Για άλλη μια χρονιά, είτε γιορτάζεις και τρως εξαιρετικά τεράστιες ογκώδεις ποσότητες σοκολάτας όλη μέρα -οι θερμίδες δεν μετράνε την ημέρα αυτή- είτε σιχτιρίζεις την ώρα και την στιγμή που ξημέρωσε 14 Φλεβάρη και αναρωτιέσαι γιατί κάποιος δεν καταργεί την γιορτή αυτή. Όπως όλες, σχεδόν, οι γιορτές, έτσι κι αυτή είναι, ως επί το πλείστον, εμπορική. Ωστόσο, τολμώ να πω ότι, ίσως, να είναι έστω και λίγο ευχάριστη και στην πραγματικότητα, αν κάποιος σου δώσει ένα τριαντάφυλλο την μέρα εκείνη, σίγουρα θα χαμογελάσεις, ακόμα κι αν το αρνείσαι.

Αν το σκεφτείς η ιδέα πίσω από την συγκεκριμένη γιορτή είναι καλή. Ανάμεσα στους 7 δις ανθρώπους αυτού του πλανήτη, εσύ βρήκες αυτόν που σε ολοκληρώνει! Αυτό σίγουρα είναι άξιο εορτασμού. Κανονικά, υπό αυτή την έννοια, θα έπρεπε να είναι κάθε μέρα γιορτή. Και το λέμε συχνά. Κάθε μέρα είναι γιορτή όταν είσαι ερωτευμένος. Αλλά πόσο είναι εφικτό αυτό; Παρότι ανήκω στους τυχερούς που έχουν βρει το άλλο τους μισό, δεν μπορώ να πω ότι κάθε μέρα είναι γιορτή. Αυτό δεν μπορεί να συμβαίνει, γιατί ενδιάμεσα συμβαίνει η ζωή. Καθημερινότητα, δουλειές, υποχρεώσεις. Μερικές φορές δεν προλαβαίνεις να δεις τον άλλον, πόσω μάλλον να γιορτάσεις που είσαι ερωτευμένος!

Σίγουρα, δεν ενστερνίζονται όλοι αυτή την άποψη, άλλα είναι όμορφο τελικά να υπάρχει μια γιορτή που να σε «αναγκάζει» να γιορτάσεις που είσαι ερωτευμένος, επειδή ακριβώς έχει αυτό τον λόγο ύπαρξης. Δεν χρειάζονται δείπνα σε πολυτελή εστιατόρια ή ακριβά κοσμήματα για την γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου, εκτός βέβαια αν το θέλεις. Σίγουρα όμως ένα μπρελόκ καρδούλα ή ένα κουτί σοκολατάκια είναι αρκετά για να βάλουν ένα χαμόγελο στο πρόσωπό σου. Και τέλος πάντων, αφού δεν μπορείς να το αποφύγεις, απόλαυσέ το! Δεσμευμένος ή μη, δεν έχει σημασία. Ελπίζω, όμως, να είσαι αρκετά τυχερός ώστε να μην γιορτάζεις μόνο μια φορά τον χρόνο!

 

Αν ακόμα ψάχνεις δώρο για τον/την αγαπημένο/η σου, σου προτείνω το site στο οποίο θα βρεις πολύ όμορφα πράγματα σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές: http://go.linkwi.se/z/377-1/CD22132/?

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here