Τι κι αν το καλοκαίρι αρνείται πεισματικά να έρθει…τι κι αν ο Μάιος θυμίζει μουτρωμένο Μάρτη… εμείς κόντρα σε όλα αυτά σήμερα θα φορέσουμε την καλύτερή μας διάθεση και θα μιλήσουμε για Μαγιό!!! Ήταν λοιπόν αδύνατον να μην κάνω έστω και την παραμικρή έρευνα πριν σας προτείνω σχέδια, χρώματα και υφές… και όλα αυτά στις καλύτερες τιμές (που φυσικά δεν θα αναφέρω…)!!!

Επισκέφθηκα λοιπόν πολλά site στην προσπάθεια μου να βρω το καταλληλότερο για να σας το παρουσιάσω σήμερα! Τα κριτήρια για την επιλογή μου αυτή ήταν:

  • η ποιότητα
  • η ποικιλία
  • τα μεγέθη (καθώς ήθελα το άρθρο μου αυτό να αφορά όλες τις φίλες μας, από τις πιο αδύνατες ως τις πιο τζούσι!!!)
  • και φυσικά τις τιμές

Ψάξε-ψάξε λοιπόν το βρήκα!!! Αυτό που μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση στο site αυτό ήταν ότι πληρούσε όλες τις προϋποθέσεις που σας εξέθεσα παραπάνω!!! Κι όσο για την ποιότητα είχα τη χαρά να τη διαπιστώσω από πρώτο χέρι… Μαγιό λοιπόν σε όλα τα σχέδια και τα χρώματα!

Ας ξεκινήσουμε λοιπόν με ένα πολύ μικρό δείγμα απ’ την κάθε κατηγορία:

Μαγιό Ολόσωμα και μπικίνι σε όλα τα μεγέθη!!!

Κι αυτό κορίτσια μου είναι μόνο κάποια απ΄τα πολλά σχέδια και χρώματα σε μαγιό για φέτος!!! Αν θέλετε να δείτε περισσότερα… και να πάθετε σοκ, απ’ τις τιμές επισκεφθείτε το site: ELEGRINA!!! Σας περιμένουν πολλές εκπλήξεις!!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here