κουζίνα 
Το μπλοκ χρώματος είναι  μια τεχνική που περιλαμβάνει συνδυασμό δύο ή περισσότερων τολμηρών χρωμάτων. Μια δημοφιλής τάση στον εσωτερικό σχεδιασμό και μπορεί εύκολα να επιτευχθεί στην κουζίνα , αντίθετα από ντουλάπια με πάγκους και τελειώματα τοίχων.

Δανία, απο τη reform 

Η δανική μάρκα Reform αναβαθμίζει το τυποποιημένο γραφείο IKEA. Xχρησιμοποιεί  λαμπερές πόρτες από ορείχαλκο για να παράγει αυτή τη χρυσή κουζίνα για τον σχεδιαστή μόδας Stine Goya.
Ο χώρος, ο οποίος έχει τελειώσει με κίτρινους τοίχους βουτύρου, προορίζεται να ταιριάζει με τη φωτεινή παλέτα των συλλογών ρούχων της Goya.

Γαλλία, από το Atelier Sagitta

Μια σμαραγδένια πράσινη κουζίνα έρχεται σε αντίθεση με ξύλινα κουφώματα σε αυτή την παρισινή κατοικία. Tην οποία η γαλλική πρακτική Atelier Sagitta σχεδίασε για έναν νέο καλλιτεχνικό διευθυντή.
Η πλούσια απόχρωση του ντουλαπιού αναφέρει το χρώμα του πάγκου από έλασμα που υπήρχε στο διαμέρισμα κατά την αγορά.

Πορτογαλία, από το Fala Atelier

Η Fala Atelier πρόσθεσε ένα κασκόλ με παγωνό μπλε για να αποκρύψει την κουζίνα αυτού του διαμερίσματος του Πόρτο, βοηθώντας τον παρακείμενο χώρο διαβίωσης να φαίνεται ακατανόητος.
Η σκιά του μπλε εφαρμόζεται επίσης στα παραθυρόφυλλα παραθύρων και θραύσματα πλακιδίων στην πρόσοψη του κτιρίου. Tο μονόχρωμο μάρμαρο παρέχει την επιφάνεια εργασίας και την επιφάνεια του δαπέδου.

Ηνωμένο Βασίλειο, από τη russian for fish

Μια κίτρινη κουζίνα ηλιοφάνειας φωτίζει το κατά τα άλλα ουδέτερο υπόγειο αυτού του βόρειου σπιτιού στο Λονδίνο.
Το στούντιο αρχιτεκτονικής Russian for Fish ενσωματώνει το πολύχρωμο ντουλάπι . Aντικατοπτρίζει την τάση του πελάτη για «σύγχρονο, συγκρατημένο στυλ γκαλερί».

Σουηδία, από το Studio Design Note

Οι ρωμαϊκές πλατείες και ένα καφέ κασμίρ παλτό είναι μερικές μόνο από τις επιρροές που ανέφερε η Note Design Studio για την ανακαίνιση αυτού του διαμερίσματος της Στοκχόλμης. Oι τοίχοι της κουζίνας είναι εύστοχα ζωγραφισμένοι σε σκιά αμμώδους-μπεζ, σε αντιπαράθεση με το μπλε καμπίνα.

 Ελλάδα, από τον Σταμάτιο Γιαννίκη

Ενώ η πλειοψηφία αυτού του παραθαλάσσιου διαμερίσματος είναι ζωγραφισμένο με λαμπερό ροζ. O αρχιτέκτονας Σταμάτιος Γιαννίκης επέλεξε να ολοκληρώσει τα ντουλάπια της κουζίνας, τους τοίχους και τα κουφώματα στο φιστίκι πράσινο. Η σκιά δημιουργεί έντονη αντίθεση με τα αρχικά γεωμετρικά πλακάκια δαπέδου του σπιτιού, καθώς και με το μαρμάρινο πάγκο και το splashback.
Ηνωμένο Βασίλειο, από το R2 Studio
Το R2 Studio απέφυγε τις κρύες και λαμπερές επιφάνειες για να δημιουργήσει «μια κουζίνα που δεν κραυγάζει την κουζίνα» για αυτό το σπίτι στο Λονδίνο. Τα ντουλάπια από ξύλο σημύδας και το κεντρικό νησί του πρωινού συμπληρώνονται από ματ επιφάνειες με μπλε μπλε, φωτεινό κίτρινο και πράσινο φασκόμηλο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here