προκλήσεις
Οι άνθρωποι αντιμετωπίζουμε καθημερινά πολλές προκλήσεις … σε κάποιες απ’ αυτές πιστεύουμε ότι μπορούμε να ανταπεξέλθουμε και σε κάποιες άλλες όχι. Ότι λοιπόν μπορούμε να καταφέρουμε είναι η κινητήριος δύναμή, που μας πάει ένα βήμα παρακάτω στο παιχνίδι που λέγεται ΖΩΗ. Τι γίνεται όμως με αυτές που μας δυσκολεύουν;;; Υπάρχει άραγε τρόπος να καταφέρουμε το ακατόρθωτο ή πιο απλά, το δύσκολα εφικτό; Ένα ρητό λέει, ότι «Όπου υπάρχει θέληση υπάρχει και τρόπος…»
Αν προκλήσεις που καλούμαστε κάθε φορά να αντιμετωπίσουμε μοιάζουν με κλειστές πόρτες… τότε το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να ταιριάξουμε το σωστό κλειδί στην ανάλογη κλειδαριά!!! Κι όταν πια οι επιλογές στα κλειδιά μας φτάνουν στο τέλος τους και η πόρτα δεν ανοίγει…τότε υπάρχει πάντα η επιλογή του «εφεδρικού κλειδιού».
Ας δούμε λοιπόν μαζί 6 απ’ τα βασικά χαρακτηριστικά που πρέπει να διαθέτει κανείς για να βρίσκει πάντα τον τρόπο… Ας ξεκινήσουμε λοιπόν με το πρώτο και το πιο βασικό, όπως αναφέρει και ο τίτλος του άρθρου μας!
  • Θέληση
  • Υπομονή
  • Σωστή κριτική σκέψη
  • Επιμονή
  • Πίστη
  • Βοήθεια αγαπημένων φίλων
Στο τέλος της διαδρομής της κάθε πρόκλησης βρίσκεται ο θησαυρός που ψάχνουμε…κι αν η θέλησή μας είναι ισχυρή πάντα θα βρίσκουμε τον τρόπο. Άλλωστε, οι άνθρωποι που πάνε μπροστά σ’ αυτόν τον κόσμο είναι αυτοί που δημιουργούν τις συνθήκες που θέλουν όταν αυτές δεν τους δίνονται.

θεληση

όταν το μυαλό σου λέει ότι έχασες η θέληση είναι μόνη που σε «υποχρεώνει να νικάς!!!»

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here