Αρχική Sofia's Thoughts Όπου Υπάρχει Θέληση...Υπάρχει Και Τρόπος!

Όπου Υπάρχει Θέληση…Υπάρχει Και Τρόπος!

ΣΥΝΤΑΚΤΡΙΑ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Οι άνθρωποι αντιμετωπίζουμε καθημερινά πολλές προκλήσεις … σε κάποιες απ’ αυτές πιστεύουμε ότι μπορούμε να ανταπεξέλθουμε και σε κάποιες άλλες όχι. Ότι λοιπόν μπορούμε να καταφέρουμε είναι η κινητήριος δύναμή, που μας πάει ένα βήμα παρακάτω στο παιχνίδι που λέγεται ΖΩΗ. Τι γίνεται όμως με αυτές που μας δυσκολεύουν;;; Υπάρχει άραγε τρόπος να καταφέρουμε το ακατόρθωτο ή πιο απλά, το δύσκολα εφικτό; Ένα ρητό λέει, ότι «Όπου υπάρχει θέληση υπάρχει και τρόπος…»
Αν προκλήσεις που καλούμαστε κάθε φορά να αντιμετωπίσουμε μοιάζουν με κλειστές πόρτες… τότε το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να ταιριάξουμε το σωστό κλειδί στην ανάλογη κλειδαριά!!! Κι όταν πια οι επιλογές στα κλειδιά μας φτάνουν στο τέλος τους και η πόρτα δεν ανοίγει…τότε υπάρχει πάντα η επιλογή του «εφεδρικού κλειδιού».
Ας δούμε λοιπόν μαζί 6 απ’ τα βασικά χαρακτηριστικά που πρέπει να διαθέτει κανείς για να βρίσκει πάντα τον τρόπο… Ας ξεκινήσουμε λοιπόν με το πρώτο και το πιο βασικό, όπως αναφέρει και ο τίτλος του άρθρου μας!
  • Θέληση
  • Υπομονή
  • Σωστή κριτική σκέψη
  • Επιμονή
  • Πίστη
  • Βοήθεια αγαπημένων φίλων
Στο τέλος της διαδρομής της κάθε πρόκλησης βρίσκεται ο θησαυρός που ψάχνουμε…κι αν η θέλησή μας είναι ισχυρή πάντα θα βρίσκουμε τον τρόπο. Άλλωστε, οι άνθρωποι που πάνε μπροστά σ’ αυτόν τον κόσμο είναι αυτοί που δημιουργούν τις συνθήκες που θέλουν όταν αυτές δεν τους δίνονται.

θεληση

όταν το μυαλό σου λέει ότι έχασες η θέληση είναι μόνη που σε «υποχρεώνει να νικάς!!!»

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Σοφία Σάντα

ΑΡΧΙΣΥΝΤΑΚΤΡΙΑ / ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ

Γεια σας!!! Με λένε Σοφία, έχω σπουδάσει πληροφορική στα Ιωάννινα. Αγαπώ πολύ να διαβάζω αλλά και να γράφω ποίηση! Μετά από μια δύσκολη μέρα το μόνο που μπορεί να με χαλαρώσει είναι ένα ζεστό μπάνιο και η αγκαλιά του άντρα μου. Στον ελεύθερό μου χρόνο μου αρέσει να παίζω με τα σκυλάκια μου, Λιόλιο και Μπουφόν και ν' απολαμβάνω την παρέα καλών φίλων.

Πρόσφατα Άρθρα

Go with the flow..

Κοιτάζω αρκετή ώρα την οθόνη του υπολογιστή μου προσπαθώντας να γράψω κάτι ενδιαφέρον, με πιασάρικες ατάκες και φυσικά να συνάδει με τον τίτλο...

Απογοήτευση, 4 τρόποι για να νιώσεις καλύτερα!!!!

Απογοήτευση... και ποιος δεν έχει νιώσει αυτό το συναίσθημα...Ποιος από μας θα ξεκινούσε μια προσπάθεια ξέροντας...

5 πράγματα που λατρεύουμε (σ)τα Χριστούγεννα!!!

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν!!! Η χαρά μου όπως κάθε χρόνο είναι πολύ μεγάλη!!! Φέτος λοιπόν αποφάσισα να στολίσω το  δέντρο και το σπίτι μου νωρίτερα...

Πρόσφατα Σχόλια