Υπάρχουν πολλά ρούχα λοιπόν που πλέον με δεν αρμόζουν στον καιρό αρα δεν έχουν καμία θέση στη ντουλάπα μας πια!Ας δούμε λοιπόν πως μπορούμε να οργανώσουμε με άπλα βήματα την ντουλάπα μας ώστε να έχουμε ότι θα χρειαστεί για το καλοκαίρι!

♥ΑΞΕΣΟΥΑΡ
Τα γάντια, τα χοντρά-μάλλινα φουλάρια και τα σκουφιά πλέον δεν θα χρειαστούν, έχοντάς τα σε κάποιο συρτάρι ή κρεμάστρα μας παίρνουν απλά χώρο! Μαζέψτε τα και βάλτε τα είτε σε ένα κουτί ή τσάντα με τα χειμερινά αξεσουάρ για να ελευθερώσετε λίγο χώρο. Στην θέση τους τοποθετήστε τα καλοκαιρινά φουλάρια ,καπέλα και παρεό!
♥ΜΑΓΙΟ♥
Ένα συρτάρι με τα μαγιό μας ακριβώς κάτω ή δίπλα από τα αξεσουάρ θα βοηθήσουν στο να τα έχετε όλα έτοιμα για μια βόλτα στην παραλία γρήγορα και εύκολα!
Μπορείτε να τα βάλετε ακόμα και με τα αξεσουάρ αν θέλετε να εξοικονομήσετε χώρο!
ντουλάπα♥ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ♥
Αποθηκεύστε τα χειμωνιάτικα παπούτσια, όπως μπότες, γαλοστες, uggs.
Οι τρόποι αποθήκευσης είναι πολλοί όταν μιλάμε για παπούτσια!
• Μπορείτε να τα βάλετε σε παλιά κουτιά ή αν έχετε κρατήσει τα κουτιά από τα παπούτσια ακόμη καλύτερα, έτσι ώστε να μπορείτε να κάνετε το ίδιο όταν έρθει ο χειμώνας (να βάλετε μέσα τα καλοκαιρινά).
• Επίσης μπορείτε να τα βάλετε σε ζευγάρια, σε σακούλες ειδικές για παπούτσια ή ακόμη και σε πλαστικές και να τα τοποθετήσετε όλα σε μια βαλίτσα!
• Αν έχετε αρκετά μεγάλο χώρο εκεί που βάζετε τα παπούτσια σας απλά τοποθετήστε τα σε μια σειρά με τα σανδάλια και σαγιονάρες μπροστά μπροστά, αθλητικά και τακούνια από πίσω και τέλος τα χειμωνιάτικα για μεγαλύτερη ευκολία!!
ντουλάπα♥ΜΠΛΟΥΖΕΣ♥
Ώρα να ξεφορτωθείτε τις μεγάλες, χοντρές μπλούζες και να υποδεχθείτε τα t-shit, τα αμάνικα και τα πουκαμισάκια! Ότι είναι ελαφρύ και άνετο μέσα στην ζέστη!
Ξεχωρίστε τις μπλούζες σαν ανάλογα με περίσταση σε 3 εύκολες κατηγορίες!
• Καθημερινές (σπίτι, ψώνια και χαλάρωση!)
• Βραδινές  καλές 
• Για θάλασσα.
ντουλάπα
♥ΠΑΝΤΕΟΝΙΑ♥
Πολλά από τα παντελόνια του χειμώνα δεν θα χρειαστούν πια για το καλοκαίρι αλλά αρκετά από αυτά όπως κάποια τζιν ή λεπτά υφασμάτινα, ακόμη και κάποια κολλάν θα ήταν καλό να τα κρατήσουμε σε κάποιο συρτάρι ή σε κάποια κρεμάστρα για κάποια έξοδο μας!
ντουλάπα♥ΣΟΡΤΣΑΚΙΑ♥
Τα σορτσάκια σας θα ήταν καλό να τα ξεχωρίσετε σε κατηγορίες ή ακόμα και να τα βάλετε και όλα μαζί αλλά σε διαφορετικές στιβάδες!
Αν λοιπόν θέλετε να τα χωρίσετε, οι ομάδες θα ήταν :
Τζιν σορτσάκια
Αθλητικά
Καθημερινά
 Βραδινά
ντουλάπα♥ΖΑΚΕΤΕΣ♥

Καλό θα ήταν οι ζακέτες σας να είναι πάντα κρεμασμένες και με σειρά κατά προτίμηση, από καθημερινές, casual σε βραδινές !
Όπως και να οργανώσετε την ντουλάπα σας  να θυμάστε ότι χώρος πάντα υπάρχει και η άνεση είναι η μεγαλύτερη και πιο εύκολη λύση στο να βρίσκετε τα πράγματα σας!!

 

2 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here