ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Είναι ώρα να γνωριστούμε σιγά-σιγά. Με λένε Σοφία και έχω σπουδάσει πληροφορική. Αγαπώ πολύ να διαβάζω αλλά και να γράφω ποίηση! Μετά από μια δύσκολη μέρα το μόνο που μπορεί να με χαλαρώσει είναι η αγκαλιά του άντρα μου. Στον ελεύθερό μου χρόνο απολαμβάνω την παρέα καλών φίλων. Είμαι εδώ για να κάνουμε παρέα!!!! Καλή μας αρχή λοιπόν!!!!

Σοφία Σάντα

ΣΥΝΤΑΚΤΡΙΑ / ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ

Με λένε Άννα. Μεγάλωσα στην Αθήνα αλλά τα τελευταία 25 χρόνια ζω στην Κεφαλονιά. Έχω δύο πανέμορφες κόρες που υπεραγαπώ. Μου αρέσει πολύ το διάβασμα και καθετί σχετικό με την φύση, γι’αυτό η στήλη μου θα ασχολείται με φυσικές συνταγές ομορφιάς. Ελπίζω να τις απολαύσετε, όπως τις απολαμβάνω κι εγώ.

Άννα Μεταξά

ΣΥΝΤΑΚΤΡΙΑ

Χαίρεται. Με λένε Ευαγγελία – ναι, ολόκληρο – Σαλαπάτα και δυσκολεύομαι να περιγράψω τον εαυτό μου, από τη μια γιατί λίγες γραμμές τις θεωρώ περιοριστικές, από την άλλη γιατί το βρίσκω ολίγον τι εγωπαθές. Ουδέν πρόβλημα, παρόλα αυτά. Έχουμε τον καλύτερο δίαυλο επικοινωνίας: τα βιβλία και τον κινηματογράφο. Μοιράζοντας τις σκέψεις μας για αυτά, είμαι σίγουρη πως θα γνωριστούμε όπως αρμόζει!

Ευαγγελία Σαλαπάτα

ΣΥΝΤΑΚΤΡΙΑ

Είμαι η Σοφία. Είμαι 23 ετών, μεγάλωσα στην Κεφαλονιά αλλά τα τελευταία χρόνια ζω στην Αθήνα. Σπούδασα Φιλοσοφία στο Πανεπιστήμιο Πατρών. Μου αρέσει πολύ το σινεμά, το διάβασμα και το γράψιμο. Αγαπώ την οικογένεια μου, στην οποία ανήκει και ο σκύλος μου, η Μόλλυ μου που μου δίνει τόση χαρά κάθε μέρα. Η στήλη μου, εδώ, θα είναι »Ο Τρόπος του Ζην», που θα περιέχει μια ευρεία γκάμα θεμάτων που ελπίζω να σας κρατήσουν καλή συντροφιά.

Σοφία Κανάκη

ΣΥΝΤΑΚΤΡΙΑ

Ονομάζομαι Φωτεινή Ρεπούση, είμαι 21 ετών και είμαι φοιτήτρια Φιλολογίας. Στον ελεύθερο μου χρόνο ασχολούμαι με τα πάντα, αφού τα ενδιαφέροντα μου είναι πολλά και η όρεξη μου να μάθω κάτι καινούργιο πολύ μεγάλη! Αγαπώ τα ζώα, τον κόσμο και πάνω απ’ όλα την τρελή οικογένειά μου! Μαζί θα ασχοληθούμε με τον υπέρλαμπρο χώρο της μόδας στην στήλη του A Woman’s Life ονόματι Words of Fashion που όλοι είμαστε πρότυπα της!

Φωτεινή Ρεπούση

ΣΥΝΤΑΚΤΡΙΑ