ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Είναι ώρα να γνωριστούμε σιγά-σιγά. Με λένε Σοφία και έχω σπουδάσει πληροφορική. Αγαπώ πολύ να διαβάζω αλλά και να γράφω ποίηση! Μετά από μια δύσκολη μέρα το μόνο που μπορεί να με χαλαρώσει είναι η αγκαλιά του άντρα μου. Στον ελεύθερό μου χρόνο απολαμβάνω την παρέα καλών φίλων. Είμαι εδώ για να κάνουμε παρέα!!!! Καλή μας αρχή λοιπόν!!!!

Σοφία Σάντα

ΣΥΝΤΑΚΤΡΙΑ / ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ

Είμαι η Τράνταλη Πελαγία, διατροφολόγος – διαιτολόγος, με παιδαγωγική επάρκεια της ΑΣΠΑΙΤΕ, εκπαιδεύτρια ενηλίκων, foodbloger και αρθρογράφος σε θέματα σχετικά με τη διατροφή, την υγεία την άσκηση, την ευεξία και την ισορροπημένη σχέση μας με το φαγητό. Αγαπώ τα τηγανιτά αυγά στο πρωινό, τις σαλάτες στην Κρήτη και τη μυρωδιά από τα γιασεμία το καλοκαίρι.

Πιστεύω στην σωστή διατροφική παιδεία που έρχεται και πάλι σιγά σιγά στο σπίτι, το σχολείο και τη ζωή μας όπως και στις δημιουργικές ομάδες ανθρώπων.

Πελαγία Τράνταλη

ΣΥΝΤΑΚΤΡΙΑ

Με λένε Άννα. Μεγάλωσα στην Αθήνα αλλά τα τελευταία 25 χρόνια ζω στην Κεφαλονιά. Έχω δύο πανέμορφες κόρες που υπεραγαπώ. Μου αρέσει πολύ το διάβασμα και καθετί σχετικό με την φύση, γι’αυτό η στήλη μου θα ασχολείται με φυσικές συνταγές ομορφιάς. Ελπίζω να τις απολαύσετε, όπως τις απολαμβάνω κι εγώ.

Άννα Μεταξά

ΣΥΝΤΑΚΤΡΙΑ

Χαίρεται. Με λένε Ευαγγελία – ναι, ολόκληρο – Σαλαπάτα και δυσκολεύομαι να περιγράψω τον εαυτό μου, από τη μια γιατί λίγες γραμμές τις θεωρώ περιοριστικές, από την άλλη γιατί το βρίσκω ολίγον τι εγωπαθές. Ουδέν πρόβλημα, παρόλα αυτά. Έχουμε τον καλύτερο δίαυλο επικοινωνίας: τα βιβλία και τον κινηματογράφο. Μοιράζοντας τις σκέψεις μας για αυτά, είμαι σίγουρη πως θα γνωριστούμε όπως αρμόζει!

Ευαγγελία Σαλαπάτα

ΣΥΝΤΑΚΤΡΙΑ

Είμαι η Σοφία. Είμαι 23 ετών, μεγάλωσα στην Κεφαλονιά αλλά τα τελευταία χρόνια ζω στην Αθήνα. Σπούδασα Φιλοσοφία στο Πανεπιστήμιο Πατρών. Μου αρέσει πολύ το σινεμά, το διάβασμα και το γράψιμο. Αγαπώ την οικογένεια μου, στην οποία ανήκει και ο σκύλος μου, η Μόλλυ μου που μου δίνει τόση χαρά κάθε μέρα. Η στήλη μου, εδώ, θα είναι »Ο Τρόπος του Ζην», που θα περιέχει μια ευρεία γκάμα θεμάτων που ελπίζω να σας κρατήσουν καλή συντροφιά.

Σοφία Κανάκη

ΣΥΝΤΑΚΤΡΙΑ

Χαίρετε! Ονομάζομαι Εύη Κυρατζούλη και είμαι πτυχιούχος Παιδαγωγός Προσχολικής Εκπαίδευσης. Αγαπώ τη γυμναστική , γι’αυτό και έχω εξειδικευτεί στην παιδική άθληση! Θα τα λέμε από την στήλη Γονείς και Παιδιά, όπου θα αναπτύσσουμε θέματα που μας προβληματίζουν γύρω από την παιδική ηλικία, ώστε να γινόμαστε καλύτεροι και να εξομαλύνουμε τις μεταξύ μας σχέσεις.

Εύη Κυρατζούλη

ΣΥΝΤΑΚΤΡΙΑ

Γεια σας! Είμαι η Ασπασία και είμαι από τον Πειραιά. Μου αρέσει πολύ να μαθαίνω συνέχεια καινούργια πράγματα, να διαβάζω βιβλία, να πηγαίνω ταξίδια εντός και εκτός Ελλάδας και αυτό που έχω πάντα στο μυαλό είναι η έκφραση «Carpe Diem». Θέλω να κάνω τους άλλους να χαμογελάνε και θεωρώ ότι πάντα υπάρχει ένα Φως στην μαυρίλα της Ζωής και ότι είναι στο χέρι μας να το κάνουμε πιο δυνατό!

Μαζί θα «περιπλανηθούμε» στον κόσμο της Ψυχολογίας. Μέσα από τα άρθρα μου θα αναλύσουμε περισσότερο τον εαυτό μας, θα γνωρίσουμε καλύτερα τους ανθρώπους του περιβάλλοντός μας και θα κάνουμε καλύτερη την καθημερινότητά μας. Ελπίζω να κάνουμε καλή παρέα και να χαμογελάμε όσο πιο πολύ μπορούμε!

Ασπασία Ντεβερίκου

ΣΥΝΤΑΚΤΡΙΑ

Ονομάζομαι Φωτεινή Ρεπούση, είμαι 21 ετών και είμαι φοιτήτρια Φιλολογίας. Στον ελεύθερο μου χρόνο ασχολούμαι με τα πάντα, αφού τα ενδιαφέροντα μου είναι πολλά και η όρεξη μου να μάθω κάτι καινούργιο πολύ μεγάλη! Αγαπώ τα ζώα, τον κόσμο και πάνω απ’ όλα την τρελή οικογένειά μου! Μαζί θα ασχοληθούμε με τον υπέρλαμπρο χώρο της μόδας στην στήλη του A Woman’s Life ονόματι Words of Fashion που όλοι είμαστε πρότυπα της!

Φωτεινή Ρεπούση

ΣΥΝΤΑΚΤΡΙΑ