Είναι βράδυ Σαββάτου και έχουμε αποφασίσει να μείνουμε σπίτι. Οι λόγοι θα μπορούσαν να είναι πολλοί. Κούραση, βαρεμάρα, όσοι είναι γονείς να μην έχουν που να αφήσουν τα παιδιά τους, να έχει πολύ κρύο έξω  ή ακόμα και να μην υπάρχει οικονομική δυνατότητα. Παρόλα αυτά όμως μπορούμε να περάσουμε πάρα πολύ ωραία και μέσα στο σπίτι μας, κάνοντας μερικά πολύ απλά πράγματα.

ΣΑΒΒΑΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ

Όσοι είναι γονείς…

Είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να περάσει η οικογένεια χρόνο μαζί. Ξεκινάμε φτιάχνοντας κάτι λαχταριστό για σνακ (σπιτική pizza, κρέπες, burgers, pop corn). Μπορούμε να διαλέξουμε να δούμε μια ωραία ταινία με τα παιδάκια μας, ή να παίξουμε ένα επιτραπέζιο. Αν θέλουμε να μεγαλώσουμε την παρέα, καλούμε στο σπίτι φίλους, που έχουν και εκείνοι παιδιά και κάνουμε barbecue. Αφενός είναι μια καλή ευκαιρία για εμάς να επικοινωνήσουμε με τον ‘γύρο΄ κόσμο, αφετέρου τα παιδιά μας έχουν τη δυνατότητα να παίξουν με συνομήλικους τους (με παρόμοια ενέργεια και διάθεση).

ΣΑΒΒΑΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ

Όσου δεν είναι γονείς…

Σε αυτή την περίπτωση υπάρχουν δύο υποκατηγορίες. Η μία περιλαμβάνει την χαλάρωση. Δηλαδή η επιλογή κάποιας ταινίας, βιβλίου ή ακόμα και μουσικής της αρεσκείας μας, για να περάσουμε όσο πιο ήρεμα γίνεται το βράδυ. Αν από την άλλη θέλουμε κάτι διαφορετικό, μπορούμε να καλέσουμε την παρέα μας και να κάνουμε ένα μικρό πάρτι. Ετοιμάζουμε τα σπιτικά cocktail και σνακ μας, βάζουμε μουσική και χορεύουμε. Οι άντρες έχουν τη δυνατότητα να συνδυάσουν μια τέτοια συγκέντρωση με την προβολή κάποιου αθλητικού αγώνα ή να παίξουν το αγαπημένο τους video game . Για τις γυναίκες θα μπορούσε να είναι μια βραδιά όπου απλά θα μοιραστούν τα νέα με τις φίλες τους.

Όποιον τρόπο και να επιλέξουμε, το μόνο σίγουρο είναι πως το να μείνουμε μέσα το βράδυ του Σαββάτου δεν είναι καθόλου κακή περίπτωση. Τα μόνα που χρειάζονται για να περάσουμε ωραία είναι καλή διάθεση και παρέα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here