Έχουμε δει τα hotest trends σε προηγούμενα άρθρα όσον αναφορά τα μαγιό (Μαγιό 2018) , τα Prints ( Τα 6 αγαπημένα prints του καλοκαιριού!) , τα παπούτσια (Tα «Must Have» παπούτσια του καλοκαιριού!) και πολλά, πολλά άλλα! Πάμε όμως να δούμε ανά κατηγορία κάποιες «μόδες» σε ρούχα που εμφανίστηκαν για το καλοκαίρι και ήρθαν για να μείνουν!!

ΦΟΡ’ΕΜΑΤΑ


Έχουμε μιλήσει λίγο για τα prints την καλοκαιρινή σεζόν. Πάμε να δούμε τώρα ποια στιλ φορεμάτων  θα φορεθούν ανεξαρτήτως σχεδίου!!!
Off the shoulder : Τα φορέματα αυτά δεν είναι τα γνωστά σε όλους strapless… είναι φορέματα που έχουν μανίκια, φυσικά, άλλα τα μανίκια πέφτουν ελαφρός κάτω από τους ώμους δίνοντας μια πιο αεράτη εμφάνιση!!! και όχι τόσο «στημένη» μοιάζει το strapless.
HOTEST TRENDS
Πουκαμισοφορέματα : Τα φορέματα αυτά να έχουν την όψη και το ύφασμα ενός πουκαμίσου. Τα βρίσκουμε σε διάφορα μήκη…μπορεί να είναι mini, midi ή ακόμα και maxi, με σχέδια ή και χωρίς!
HOTEST TRENDS
ΣΟΡΤΣ & ΦΟΥΣΤΕΣ

Τζιν : 
Το τζιν φέτος έχει συνδυαστεί με φούστες και σορτσάκια άλλα όχι μόνο του! Τα τζιν αυτά έχουν σκισίματα, φόδρες, σχέδια και ραψίματα !
HOTEST TRENDS
Metallic : Το μεταλλικό αναφέρετε κυρίως στις φούστες και ιδιαίτερα σε φούστες με πιέτες!
HOTEST TRENDS
ΜΠΛΟΎΖΕΣ

Puffy sleeves :Τα φουσκωτά μανίκια μπορούν να φορεθούν και σε μπλούζες όμως στα πουκάμισα μοιάζει πιο εντυπωσιακό !!!
HOTEST TRENDS
Διαφάνεια : Η διαφάνεια στις μπλούζες  αποτελεί μια από τις πιο πολυφορεμένες τάσεις, αφού, μπορεί να συνδυαστεί με πολλά στιλ και να «ταιριάξει» σε πολλές περιστάσεις !
HOTEST TRENDS
Και ακόμα δεν τελειώσαμε φυσικά!!!!!!!!θα συνεχίσουμε σε επόμενο άρθρο με part 2 και θα αναφερθούμε και σε κάποια στιλ παντελονιών και πολλά πολλά άλλα!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here