Κρέμασε τα ρούχα σου ανά κατηγορίες

Ο ευκολότερος τρόπος για να καταλήξετε με ένα αποδιοργανωμένο ντουλάπι είναι να κρεμάσετε ρούχα χωρίς να το σκεφτείτε.  Κρεμάστε μπλούζες και φούστες πάνω από τα ενσωματωμένα ράφια και μακριά φορέματα και παντελόνια όταν δεν υπάρχει τίποτα κάτω. Ο καλύτερος τρόπος να οργανώσετε τη ντουλάπα σας είναι να την χωρίσετε σε κατηγορίες ανάλογα με την περίσταση, π.χ. καθημερινά, βραδινά, παλτά,κτλ.


Photo from Pinterest

Δοκιμάστε τα καλάθια

Τα καλάθια αποθήκευσης κρατούν την ακαταστασία μακριά από τα μάτια σας και φαίνονται κομψά ακόμη και σε ανοιχτά ράφια. Υπάρχουν πάρα πολλά είδη καλαθιών, μπορείτε να βρείτε αυτά που σας αρέσουν και σας βολεύουν ή ακόμη και να φτιάξετε τα δικά σας με απλά υλικά.


Photo from Pinterest

Χρησιμοποιήστε τον τοίχο σωστά

Αντί να κρεμάσετε κασκόλ, ζώνες και άλλα αξεσουάρ σε κρεμάστρες και να καλύψετε πολύτιμο χώρο, σας έχουμε κάτι καλύτερο. Χρησιμοποιήσετε μια ράβδο για πετσέτες σε έναν τοίχο για να δημιουργήσετε μια θέση για τα φουλάρια σας σε μια ξεκάθαρη θέση για το οπτικό σας πεδίο.


Photo from Pinterest

Κρεμάστε την ράβδο σας ψηλότερα

Μπορεί να μην το πιστεύετε, αλλά όταν ανεβάζετε την μπάρα ψηλότερα, μπορείτε να χωρέσετε πιο ψηλά τα ρούχα σας. Θα ξαφνιαστείτε όταν διαπιστώσετε πόσο χώρο εξοικονομήσατε! Ίσως να δημιουργήθηκε και χώρος για ένα ολόκληρο ράφι από κάτω.


Photo from Pinterest

Προσθέστε έναν καθρέφτη

Ο καθρέφτης θα σας βοηθήσει να ντύνεστε πιο γρήγορα και πιο σωστά. Αν δεν χωράει στην εσωτερική πόρτα της ντουλάπας σας, επιλέξτε έναν μεγαλύτερο για το δωμάτιό σας σε κάποιο άλλο σημείο. Εκτός από τη βοήθεια στο ντύσιμο θα δείτε και αμέσως το δωμάτιο να φαίνεται μεγαλύτερο.


Photo from Pinterest

Χρησιμοποιήστε ειδικές κρεμάστρες

Αυτές οι κρεμάστρες εύκολα αρχειοθετούν τα παντελόνια στη ντουλάπα σας. Ο σχεδιασμός  τους κάνει επίσης τα ρούχα πιο εύκολα να τα βγάλεις. Σε αντίθεση με το ράφι  που σίγουρα θα τσαλακώσεις τα υπόλοιπα, ειδικά αν βιάζεσαι. Επίσης, χρησιμοποιήστε ασορτί κρεμάστρες. Μπορεί να σας ακούγεται ψυχαναγκαστικό ή μικρή λεπτομέρεια, αλλά μέσα σε μια ομοιόμορφη ντουλάπα είναι πάντα πιο εύκολο να βρούμε αυτό που ψάχνουμε.


Photo from Pinterest

Χρησιμοποιήστε τα ενσωματωμένα συρτάρια

Μπορεί να έχετε χώρο για να αποθηκεύσετε όλα τα ρούχα σας  και παπούτσια, αλλά τι γίνεται με τα αξεσουάρ σας; Τα ενσωματωμένα συρτάρια είναι ιδανικά για την αποθήκευση γυαλιών ηλίου, κοσμημάτων και κασκόλ.


Photo from Pinterest

Ταξινομήστε  τα παπούτσια σας

Μπορείτε να τοποθετήσετε περισσότερα σε ράφια ντουλαπιών σας εάν αποθηκεύετε τα παπούτσια με το δεξί και το αριστερό που βλέπουν τις αντίθετες κατευθύνσεις. Για να το κάνετε αυτό, τοποθετήστε το ένα παπούτσι με τη μύτη μπροστά και το άλλο με το τακούνι μπροστά.

Photo from Pinterest

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here